Αποκτήστε πρόσβαση στον κόσμο του διαδικτύου και προλάβετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Με έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και με πολυετή εμπειρία, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την δυναμική παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο (Internet). Στην All About Computers αναλαμβάνουμε την κατασκευή & φιλοξενία της ιστοσελίδας σας όπως επίσης και την προώθηση της, τη διαχείριση των Social Media, τη δημιουργία e-shop καθώς και τη διαφήμιση σας στο Internet.

Αποκτήστε τώρα την δική σας ιστοσελίδα ή το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)

Κατασκευή eshop με όμορφη εμφάνιση, ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.

Αποκτήστε τώρα ένα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα – e-shop με όμορφη παρουσίαση, γρήγορες ταχύτητες και ασφάλεια. Τα στοιχεία αυτά είναι τα κυριότερα που εμείς στην All about computers προσέχουμε στην κατασκευή ενός e-shop. Είναι στοιχεία που σας δίνουν το πλεονέκτημα για την προσέγγιση και παραμονή των πελατών στο e-shop σας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό ακόμη περισσότερο, είμαστε δίπλα σας στην κατασκευή ενός e-shop με design (παραμετροποιημένη εμφάνιση). Η All About Computers θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Στο e-shop σας όλα τα γραφικά (δομή, εικονίδια, κουμπιά κ.α.) θα είναι μοναδικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επίσης εάν δεν έχετε ακόμα το δικό σας λογότυπο, εμείς μπορούμε να σας δημιουργήσουμε την εταιρική σας ταυτότητα σύμφωνα και με τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Κατασκευή Full Responsive eshops

Οι φορητές συσκευές (tablet, smartphones) χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τους χρήστες του internet. Είναι λοιπόν σημαντικό για του επισκέπτες του e-shop σας να έχουν μια ομοιογενή, εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή αναζητούν πληροφορίες για τα προϊόντα σας. Στην All About Computers σας προτείνουμε διάφορες μορφές εμφάνισης, ώστε ο σχεδιασμός τους να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής του κάθε επισκέπτη. Το e-shop σας χρειάζεται να είναι φιλικό σε συσκευές smartphones και tablets γι’ αυτό είναι απαραίτητο το Responsive Design, το οποίο προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση και παραμονή των επισκεπτών στο e-shop σας καθώς και όμορφη παρουσίαση των προϊόντων σας.

SEO - Google Analytics

Η δυνατότητα παρακολούθησης της επισκεψιμότητας του e-shop σας είναι μία πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις των επισκεπτών σας ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα, χρόνο. Έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τις σελίδες ή τα προϊόντα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, το μέσο χρόνο παραμονής στο e-shop, το ποσοστό εγκατάλειψης καθώς επίσης και από ποιες πηγές (Facebook,Instagram,tiktok κ.α.) προήλθαν οι πωλήσεις και το ποσοστό κέρδους του e-shop σας. Στην All about computers θα σας εκπαιδεύσουμε και θα μάθετε να χειρίζεστε άψογα το Google Analytics. Έτσι με αυτή την υπηρεσία θα γνωρίζετε σε ποια διαφημιστικά μέσα θα δώσετε διαφημιστικό budget και μεγαλύτερη προσοχή.

Φιλοξενία eshop σε ασφαλείς και ταχύτατους ελληνικούς servers

Στην All about computers όλα μας τα e-shops φιλοξενούνται σε ελληνικούς servers. H ομάδα μας φροντίζει για την ασφαλή λειτουργία του e-shop σας από κακόβουλες επιθέσεις καθώς και για ημερήσια ή εβδομαδιαία backup. Μαζί με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας συμπεριλαμβάνεται δωρεάν SSL πιστοποιητικό ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής συναλλαγή δεδομένων και στις δύο πλευρές για την αποτροπή υποκλοπής δεδομένων από κακόβουλους χρήστες. Έτσι εξασφαλίζετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με το e-shop σας. Στα social media αλλά και στις μηχανές αναζήτησης η ασφάλεια και η ταχύτητα θα βοηθήσουν πολύ στην προώθηση του e-shop σας.

Κατασκευή eshop με Εύκολο onepage checkout

Με το One Page Checkout οι πελάτες σας θα μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Επίσης θα μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορες αγορές ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Στους τρόπους πληρωμής το eshop σας θα υποστηρίζει πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολή, τραπεζική μεταφορά καθώς και paypal. Εφόσον κάποιος πελάτης έχει ολοκληρώσει την παραγγελία του αποστέλλεται email με όλες τις πληροφορίες της παραγγελίας που έχει κάνει. Επίσης αυτόματα και μέσω εφαρμογής ο πωλητής λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητού του (Push Notifications) για κάθε πώληση.

Όμορφο, απλό και περιεκτικό design
φιλικό προς όλες τις συσκευές!

Περιεχόμενα σελίδας λίστας προϊόντων

 • Φίλτρα: βάση τιμής, τύπος προϊόντων, μέγεθος, χρώμα, brands
 • Whishlist Προϊόντων
 • Σύγκριση Προϊόντων
 • Γρήγορη Αγορά
 • Γρήγορη Προεπισκόπηση

Σελίδα παρουσίασης προϊόντος

 • Τίτλος προϊόντος
 • Προβολή του προϊόντος με αρκετές φωτογραφίες
 • Εισαγωγή περιγραφής και χαρακτηριστικών
 • Ενημέρωση διαθεσιμότητας (άμεση, σε 1-3 ημέρες, κατόπιν παραγγελίας, κ.ά)
 • Προσθήκη στην wishlist (αγαπημένα)
 • Κοινοποίηση στα Social Media
 • Δυνατότητα zoom φωτογραφιών
 • Εμφάνιση κανονικής τιμής και τιμής με έκπτωση
 • Αξιολογήσεις προϊόντος
 • Χειροκίνητη προσθήκη σχετικών προϊόντων
 • Αυτοματοποιημένη εισαγωγή σχετικών προϊόντων
 • Επιλογή χρωμάτων, μεγεθών, ποσοτήτων
 • Εισαγωγή logo προϊόντος

Συχνές ερωτήσεις

Η εμφάνιση του eshop μου θα είναι custom ή θα είναι ίδια με άλλα eshop;

Ο σχεδιασμός του e-shop σας θα είναι μοναδικός βάση των αναγκών και των απαιτήσεών σας. Αν θέλετε μπορείτε να μας υποδείξετε e-shops που έχετε δει και σας αρέσουν για να καταλάβουμε και να εμπνευστούμε το ύφος του ηλεκτρονικού καταστήματος που θέλετε να σας σχεδιάσουμε. Επίσης αν θέλετε υπάρχει και το γραφιστικό μας τμήμα που μπορεί να σας προτείνει το design που ταιριάζει στην επιχείρηση και στον τομέα σας.

Υπάρχει κάποιο όριο στα προϊόντα και στις εικόνες που μπορώ να ανεβάσω;

Όλα μας τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων & eshops περιλαμβάνουν servers με απεριόριστο χώρο και επισκεψιμότητα. Επίσης με την βοήθεια του τεχνικού μας τμήματος θα μπορέσετε να έχετε μεγάλες ταχύτητες ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας. Πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για ένα επιτυχημένο eshop.

Πώς θα ανεβάσω τα προϊόντα μου στο eshop;

Η προσθήκη των προϊόντων στο e-shop σας μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα (από εμάς ή από εσάς) είτε μέσω ενός αρχείου. Όλα τα προϊόντα στους περισσότερους προμηθευτές της αγοράς υπάρχουν σε EXCEL ή XML και ενημερώνονται αυτόματα. Με την βοήθεια μας θα μπορέσετε να τα προσθέσετε πολύ εύκολα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ποιος θα κάνει τη διαχείριση του eshop μου;

Στο πακέτο κατασκευής eshop θα παραλάβετε ένα πλήρως λειτουργικό eshop αλλά και ένα ολόκληρο σύστημα διαχείρισης που θα σας επιτρέπει να κάνετε ότι αλλαγές θέλετε, ότι προσθήκες θελήσετε εύκολα και γρήγορα ως διαχειριστές. Επίσης πέρα από την εκπαίδευση που θα έχετε αρχικά θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες ή βοήθεια χρειαστείτε (After Sales Support). Σε περιπτώσεις ριζικών αλλαγών ή μαζικού ανεβάσματος πολλών προϊόντων είμαστε και πάλι δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσουμε.

Είπαν για εμάς…

Καταρτισμένοι συνεπείς και εξυπηρετικοί επαγγελματίες! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα για ότι έχει σχέση με υπολογιστές, δικτυακά προϊόντα και γενικότερα προϊόντα τεχνολογίας.

Chris Kipriotis

Προσεγμένος χώρος, εξαιρετικές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση αλλά αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους αναλώσιμα ανά πάσα στιγμή. Πάντα δίπλα στον πελάτη με σεβασμό προς αυτόν!

Key Pi

Κατασκευή Εshop | Κατασκευή Ιστοσελίδας | Νέα Μουδανιά Χαλκιδική