Στην All About Computers αναλαμβάνουμε 3D Εκτυπώσεις διάφορων αντικειμένων όπως αντικείμενα παιχνιδιών, μοντελισμού, οικιακών και διακοσμητικών μοντέλων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε!


Μπορείτε να μας στείλετε το αντικείμενο που επιθυμείτε για εκτύπωση, σε μορφή STL, να εκτιμήσουμε τη δαπάνη εκτύπωσης και στη συνέχεια να το εκτυπώσουμε. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει τρισδιάστατο σχέδιο, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς τη σχεδίασή του σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing) είναι μια μέθοδος προσθετικής κατασκευής στην οποία κατασκευάζονται αντικείμενα μέσω της διαδοχικής πρόσθεσης επάλληλων στρώσεων υλικού και έχει προκύψει κυρίως από τον χώρο της μηχανολογίας για την κατασκευή πρωτότυπων μοντέλων

Η τεχνολογία των 3D εκτυπωτών βρίσκει επίσης χρήση στους τομείς του κοσμήματος, των υποδημάτων, του βιομηχανικού σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής και των κατασκευών (AEC), στην αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, την οδοντιατρική και ιατρική βιομηχανία, την εκπαίδευση, τη χαρτογράφηση πληροφοριακών συστημάτων, σε έργα πολιτικών μηχανικών, και πολλά άλλα.

Βασική φυσικά προϋπόθεση για την τρισδιάστατη εκτύπωση αποτελεί η ύπαρξη κατάλληλου σχεδίου (τρισδιάστατο μοντέλο) με τη μορφή αρχείου STL.