Πάντα δίπλα στον επιχειρηματία


Παρέχουμε πλήθος υπηρεσιών υποστήριξης για το σύγχρονο και απαιτητικό τεχνολογικό περιβάλλον. Μας ενδιαφέρει να γίνουμε ο μακροπρόθεσμος τεχνολογικός συνεργάτης της επιχείρησής σας. Θα ικανοποιήσουμε όλες τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας και θα αρχίσουμε αμέσως να εφαρμόζουμε τις λύσεις που λειτουργούν για σας.Προτείνουμε λύσεις οικονομικές και αξιόπιστες, για το Παρόν και το Μέλλον.


 

Our Team - image

Μηχανογράφηση | EpsilonNet Partner

Η All About Computers ως επίσημος συνεργάτης της Epsilon Net μπορεί να προσφέρει και να υποστήριξή την μεγάλη γκάμα εμπορικών & λογιστικών εφαρμογών της. Απευθυνόμαστε σε κάθε επιχείρηση, είτε είναι μικρή, μεσαία ή μεγάλη ώστε να μπορείτε πλέον να επιχειρήσετε με εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ηγέτες της αγοράς

Our Team - image

Τεχνική Υποστήριξη | Στο χώρο σας

Παρέχουμε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη με σκοπό να υποστηρίξουμε τις εταιρείες αλλά και τους ιδιώτες στον τομέα της πληροφορικής σε επίπεδο Software & Hardware. Ερχόμαστε στο χώρο σας όπου γρήγορα και επαγγελματικά επισκευάζουμε τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή, το δίκτυο και τις περιφερειακές συσκευές σας ώστε να συνεχίσετε την εργασία σας.

Our Team - image

Δίκτυα Η/Υ | Ενσύρματα - Ασύρματα

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις αξιόπιστες και πάνω από όλα αποτελεσματικές. Κατασκευάζουμε νέα δίκτυα υπολογιστών ή επεκτείνουμε τα είδη υπάρχοντα, επίσης υλοποιούμε κάθε εφαρμογή δικτύου είτε είναι ασύρματη είτε ενσύρματη όπως επίσης και την συντήρηση τους. Ειδικευόμαστε στα ασύρματα δίκτυα WiFi από απλές εγκαταστάσεις μίας οικίας έως ξενοδοχεία αλλά και Links πολλών χιλιομέτρων.

Our Team - image

Yπηρεσίες Internet | WebDesign, SEO, etc

Η All About Computers παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο Internet, αναλαμβάνουμε την κατασκευή & φιλοξενία της ιστοσελίδας σας όπως επίσης και την προώθηση της, τη διαχείριση των Social Media, τη δημιουργία e-shop, τη διαφήμιση σας στο Internet και τη δημιουργία HotSpot. Σχεδιάζομαι και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο Internet.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.