Υπηρεσίες Διαδικτύου


Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την δυναμική παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυου (Internet). To Web Marketing μπορεί να προσφέρει νέες ευκαιρίες στην επιχείρηση, με χαμηλό κόστος διαφήμισης και σημαντικές αποδόσεις. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της προβολής μιας επιχείρησης στο internet είναι ότι η επιχείρηση προβάλλετε μόνο σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας της.


 

Our Team - image

Κατασκευή Ιστοσελίδας | Web Design

Με τον όρο Web Design εννοούμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων για το Internet. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική αλλά επίσης αισθητική και τεχνογνωσία. Για αυτό είμαστε εδώ ώστε οι σύγχρονοι κανόνες του web design που θέλουν ιστοσελίδες καλαίσθητες, λειτουργικές με πλούσιο περιεχόμενο και σεβασμό στα standards του διαδικτύου να υλοποιηθούν από ειδικούς στο χώρο του Internet

Our Team - image

Ηλεκτρονικό Κατάστημα | B2B & B2C E-shops

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία μπορούν να φέρουν ανθρώπους από κάθε σημείο της γης κοντά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η εποχή του ηλεκτρονικού επιχειρείν είναι εδώ και τα μέσα που το αξιοποιούν είναι στα χέρια σας. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να διαχειρίζεται τα προϊόντα σας online, να τα παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο και να δέχεστε ηλεκτρονικές παραγγελίες, προσεγγίζοντας ένα κοινό που διαφορετικά δε θα ήταν δυνατό να πλησιάσετε.

Our Team - image

Yπηρεσίες Internet | WebDesign, SEO, etc

Η All About Computers παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο Internet, αναλαμβάνουμε την κατασκευή & φιλοξενία της ιστοσελίδας σας όπως επίσης και την προώθηση της, τη διαχείριση των Social Media, τη δημιουργία e-shop, τη διαφήμιση σας στο Internet και τη δημιουργία HotSpot. Σχεδιάζομαι και υλοποιούμε τα μέσα που αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο Internet.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.