Επισκευές Υπολογιστών (Pc Service)


Επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον υπολογιστή σας. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υπολογιστών σε επίπεδο hardware & software. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και θα έρθουμε άμεσα για να επισκευάσουμε τον υπολογιστή σας στον χώρο σας.

Our Team - image

Επισκευή Υπολογιστή | Πότε χρειάζεται

Αν ο υπολογιστής δεν κάνει απολύτως τίποτα όταν πατηθεί το κουμπί λειτουργίας ή ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη, όπως επίσης αν ανοίγει αλλά εμφανίζεται μπλε οθόνη τυχαία καθώς δουλεύει, αν ακούγονται μπίπ (beep) κάποιες φορές ή κάνει επανεκκινήσεις (restarts) καθώς δουλεύει.

Our Team - image

Καθαρισμός από σκόνες | Κάθε πότε;

Όταν ο υπολογιστής ανοίγει αλλά μετά από λίγη ώρα κλείνει μόνος του ή ανοίγει αλλά κάνει επανεκκινήσεις ή παγώματα. Επίσης αν ο ανεμιστήρας του υπολογιστή λειτουργεί κάνοντας θόρυβο και ζεσταίνεται υπερβολικά.

Our Team - image

Αφαίρεση Ιών | Πότε και γιατί;

Αν εμφανίζονται απροσδόκητα μηνύματα,εικόνες ή προγράμματα που παρουσιάζοντα ξαφνικά στην οθόνης σας, αν ο υπολογιστής σας, επίσης όταν ο υπολογιστής κολλάει συχνά και βγάζει μηνύματα λάθους και αν καθυστερεί πολύ όταν ξεκινάτε κάποιο πρόγραμμα ή αν αρχεία και φάκελοι σβήστηκαν-τροποποιήθηκαν αλλά όχι από εσάς.

Our Team - image

Εγκατάσταση Λειτουργικού (Format) | Θέλει όταν...

H εκκίνηση του λειτουργικού ή η έναρξη των προγραμμάτων είναι αργή όπως και ο τερματισμός του λειτουργικού ή αν ακόμα τα Windows δεν τερματίζουν καθόλου. Επίσης όταν υπολογιστής

Our Team - image

Αναβάθμιση Η/Υ | Hardware Upgrade

Αν ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν υποστηρίζει καινούριες τεχνολογίες, αν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή έχει ελάχιστο ή καθόλου ελεύθερο χώρο επίσης αν κολλάει στα παιχνίδια λόγω χαμηλών επιδόσεων της κάρτας γραφικών ή αν δεν αρκεί η τροφοδοσία για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.