Ενσύρματα - Ασύρματα δίκτυα χαλκού & οπτικής ίνας


Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις αξιόπιστες και πάνω από όλα αποτελεσματικές. Κατασκευάζουμε νέα δίκτυα υπολογιστών ή επεκτείνουμε τα είδη υπάρχοντα, επίσης υλοποιούμε κάθε εφαρμογή δικτύου είτε είναι ασύρματη είτε ενσύρματη. Εφαρμόζουμε μέτρηση και πιστοποίηση του δικτύου με όργανο μέτρησης και εκτύπωση του report για τις ταχύτητες και άλλα χαρακτηριστικά.


 

Our Team - image

HotSpot WiFi | Έξυπνες λύσεις

Το WiFi HotSpot By AllAboutComputers είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο θα φέρει το ασύρματο δίκτυο της επιχείρησης σας στη σύγχρονη εποχή! Έχουμε τις απαντήσεις στα παράπονα των πελατών σας για το δίκτυο που τους προσφέρετε μαζί με τα εργαλεία ασφάλειας που χρειάζεστε. Εφαρμόστε τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα επαγγελματικό WiFi HotSpot και φανταστείτε ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση στο Internet ως ένα εργαλείο marketing για την επιχείρηση σας.

Our Team - image

Ασύρματα Δίκτυα | Access Point - Bridge - Repeater

Με αρκετά μεγάλη εμπειρία στα δίκτυα υπολογιστών και συγκεκριμένα στα ασύρματα δίκτυα WiFi και έχοντας υλοποίηση αρκετά έργα ασύρματης δικτύωσης είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και το δικό σας ασύρματο δίκτυο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα standards που πρέπει να διαθέτει έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και αποδοτικό. Αναλαμβάνουμε ασύρματες ζεύξεις δύο ή περισσότερων σημείων με οπτική επαφή για μικρές αλλά και μεγάλες αποστάσεις.

Our Team - image

Δομημένη Καλωδίωση | Πιστοποιημένοι Εγκαταστάτες

Ως Panduit Certified Technician αναλαμβάνουμε τη μελέτη , επίβλεψη και εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης σύμφωνα με τα διεθνή standards. Έπειτα από την μελέτη που είναι ο βασικός παράγοντας προχωράμε στην εγκατάσταση του δικτύου (εγκατάσταση καλωδίων, πριζών δικτύου, patch panel, switches) και έπειτα στο τερματισμό των καλωδίων, στον έλεγχο και τέλος στην πιστοποίηση του δικτύου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.