Η Microsoft κυκλοφόρησε τη νέα ιστοσελίδα του Microsoft Store!  

Η Microsoft μόλις λάνσαρε μία νέα web έκδοση του Microsoft Store για τα Windows, που υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια αν ψάχνετε μέσα από τον browser σας για μία εφαρμογή. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ολικό re-design, από το οποίο μπορείτε να αναζητείται αυτό που θέλετε και έπειτα θα υπάρχει η επιλογή να ανοίξει η εφαρμογή απευθείας στα Windows 10 ή Windows 11.

Ο μηχανικός της Microsoft, Judah Gabriel, προέβη σε μερικές δηλώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X, λέγοντας ότι το παλιό site ήταν βασισμένο σε έναν απαρχαιωμένο κώδικα. Δημιουργήσαμε μια νέα εμπειρία για τον χρήστη με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο interface, με ευκολότερους τρόπους ανακάλυψης νέων εφαρμογών, μοντέρνο tech stack. Ελπίζω ο κόσμος να το βρει χρήσιμο.

Με τη νέα web έκδοση θα μπορείτε ευκολότερα να αναζητείτε τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που θέλετε, ενώ παράλληλα συνεργάζεται άριστα με την προ-εγκατεστημένη εφαρμογή των Windows 10 και Windows 11.


Eπίσης ίσως θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας από το 2024 και μετά. Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου αναλυτών της Citi, ο CFO της Intel, David Zinsner συζήτησε την ανανέωση των Windows που έρχεται την επόμενη χρονιά, τονίζοντας πως οι καταναλωτές μάλλον θα πρέπει να αναβαθμίσουν τα PCs τους εξαιτίας της νέας έκδοσης των Windows.

Πηγή: unboxholics.com