Η Google καταργεί τη συνδρομή Pixel Pass
Η all-in-one συνδρομή hardware και υπηρεσιών εξαφανίζεται λίγο πριν την κυκλοφορία του Pixel 8.
Χθες, η Google διέκοψε τη συνδρομητική υπηρεσία Pixel Pass για τις νέες αγορές Pixel και δεν θα επιτρέπει την ανανέωση των υφιστάμενων συνδρομών.


Το Pixel Pass εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2021, όταν κυκλοφόρησαν τα smartphones της σειράς Pixel 6. Ήταν η προσπάθεια της Google να προσφέρει μια all-in-one επιλογή συνδρομής hardware και υπηρεσιών για τους λάτρεις του Pixel.

Τότε, μπορούσατε να αποκτήσετε μια νέα συσκευή Pixel κάθε δύο χρόνια με το πρόγραμμα προστασίας “Preferred Care”, καθώς και πρόσβαση στο YouTube Premium, το Google Play Pass και την κατηγορία 200GB του Google One με $45 το μήνα. Το κόστος ανέβαινε στα $55 το μήνα αν θέλατε το Pixel 6 Pro.

Όπως αναφέρει το 9To5Google, η Google δεν έχει προσφέρει μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με το γιατί καταργείται το Pixel Pass. Η σελίδα υποστήριξης αναφέρει απλώς:

“Προσφέρουμε την καλύτερη αξία των προϊόντων υλικού μας και δίνουμε στους χρήστες την ευελιξία να αγοράζουν τις αγαπημένες τους υπηρεσίες. Συνεχίζουμε να αξιολογούμε τις προσφορές με βάση τα σχόλια των πελατών και να τους παρέχουμε διαφορετικούς τρόπους για να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα της Google”.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Pixel Pass δεν χρειάζεται να ανησυχούν, ωστόσο, καθώς η υπηρεσία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της διετούς διάρκειας. Μετά από αυτό, το κινητό σας Pixel έχει εξοφληθεί πλήρως, αλλά η κάλυψη προστασίας θα λήξει. Οι συνδρομές στο Google One, το Play Pass και το YouTube Premium θα συνεχιστούν, αλλά η μειωμένη τιμή για κάθε υπηρεσία θα διατηρηθεί. Η έκπτωση Google Fi Wireless θα συνεχιστεί επίσης και μετά τη λήξη της διάρκειας της συνδρομής.

Η συνδρομή Pixel Pass λήγει λίγο πριν η Google παρουσιάσει τα smartphones της σειράς Pixel 8. Ως συνήθως, οι λεπτομέρειες διαρρέουν σιγά-σιγά πριν από την επίσημη αποκάλυψη, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων για τη λειτουργία audio magic eraser του Pixel 8.

Πηγή: gr.pcmag.com