Η Apple ανακοίνωσε νέο “Scary fast” event για τις 30 Οκτωβρίου
Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παρουσίασης την ερχόμενη Δευτέρα, στις 30 Οκτωβρίου. Καθώς μιλάμε για μια μέρα πριν από το Halloween, η εταιρεία έπαιξε λίγο με τις λέξεις και το tagline της εκδήλωσης είναι “Scary fast”.

Αυτό φέρεται να αναφέρεται σε Mac που τροφοδοτούνται με M3 και αντικαθιστούν την τρέχουσα σειρά εξοπλισμένων με M2, αλλά αυτά τα μηχανήματα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το επόμενο έτος.

Όπως φαίνεται στη σχετική πρόσκληση που δημοσίευσε η Apple, η εκδήλωση ξεκινά στις 5:00 μ.μ. PT, επομένως στις 3 τα ξημερώματα σε εμάς. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα κινούμενο σχέδιο που μετατρέπει το εμβληματικό λογότυπο Apple Apple στο εικονίδιο “Face” της εφαρμογής macOS Finder.

Όσο για το τι να περιμένουμε συγκεκριμένα, οι φήμες μιλούν για ένα ανανεωμένο iMac 24″ και ένα νέο MacBook Pro, πιθανότατα για άλλη μια φορά σε δύο μεγέθη (14″ και 16″).

Αξίζει να πούμε πως ο γνωστός και αξιόπιστος αναλυτής της Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, μόλις άλλαξε την πρόβλεψή του για το MacBook Pro. Σε ένα tweet, ο Kuo γράφει, “Πιστεύω ότι η σειρά M3 MacBook Pro θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης πολυμέσων της 30ης Οκτωβρίου”.

Πηγή: techblog.gr