Διέρρευσαν εικόνες του φορητού gaming PC “Lenovo Legion Go”
Η Lenovo δείχνει ικανή να ανταγωνιστεί τα Steam Deck, ROG Ally και Nintendo Switch.
Οι “επίσημες” εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν τη φήμη ότι η Lenovo εργάζεται πάνω σε ένα φορητό gaming PC για να ανταγωνιστεί τα Steam Deck και ROG Ally, και αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία αντιγράφει ένα σημαντικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του Nintendo Switch.


Οι εικόνες του Lenovo Legion Go αποκαλύφθηκαν από το Windows Report και δείχνουν μια φορητή συσκευή gaming που φαίνεται να μαζεύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά άλλων φορητών συσκευών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Η οθόνη φέρεται ότι θα έχει διαγώνιο 8-ιντσών, η τοποθέτηση των κουμπιών ταιριάζει με αυτή του Rog Ally της Asus και υπάρχει ένα trackpad παρόμοιο με αυτό που συναντάμε σε ένα Steam Deck. Το πιο εκπληκτικό χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι προφανώς παρμένο από το Nintendo Switch – η Lenovo αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αποσπώμενα “joy-cons”. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η οθόνη θα υποστηρίζει τεχνολογία αφής.

Στο πίσω μέρος του Legion Go υπάρχουν μερικά shoulder buttons, πίσω σκανδάλες, πλευρικές σκανδάλες και ένας τροχός. Υπάρχει επίσης ένας μάλλον μεγάλος αεραγωγός ψύξης, ο οποίος, αν οι φήμες είναι σωστές, απαιτείται για την ψύξη ενός επεξεργαστή AMD Phoenix που θα βρίσκεται στην καρδιά της φορητής συσκευής που θα τρέχει μια έκδοση των Windows 11.

Όσον αφορά τις εισόδους/εξόδους, οι εικόνες αποκαλύπτουν δύο θύρες USB-C, μια υποδοχή ακουστικών, κουμπιά έντασης ήχου, ένα κουμπί λειτουργίας και μια υποδοχή κάρτας micro SD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

Το Legion Go είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίζει από το πλήθος με τη μεγαλύτερη οθόνη του και τα αποσπώμενα χειριστήρια που μοιάζουν με το Switch. Η εκτέλεση των Windows 11 σημαίνει επίσης ότι δεν θα είναι περιορισμένο το ποια παιχνίδια PC μπορούν να παιχτούν πέρα από αυτά που μπορεί να χειριστεί το υλικό. Και τελικά αυτό είναι που θα καθορίσει την επιτυχία αυτής της φορητής συσκευής – το πόσο καλό είναι το υλικό σε συνδυασμό με το πόσο επιθετική αποφασίζει να είναι η Lenovo στην τιμολόγηση.

Πηγή: gr.pcmag.com