Αυτή είναι η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi!
Μια ματιά στο Xiaomi 14

Η Xiaomi πρόκειται να αποκαλύψει πλήρως την Xiaomi 14 σειρά της σε δύο μέρες από σήμερα, αλλά θέλησε να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από το πιο «απλό» μοντέλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το Xiaomi 14 που παρουσιάζουν το στιβαρό -όπως λέει η ίδια- σχεδιασμό του. Όπως όλα δείχνουν, το Xiaomi 14 έρχεται σε λευκό χρώμα με επίπεδη επιφάνια και ένα stainless steel γύρω του.

Αυτό το τηλέφωνο αναμένεται να έχει μία AMOLED οθόνη 6.36 ιντσών, ενώ το power button αλλά και τα πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης βρίσκονται στο δεξί πλαϊνό μέρος. Στο πίσω μέρος, από την άλλη, έχουμε τρεις διαφορετικές κάμερες με σένσορες από την Leica, με τον κεντρικό φακό να υποστηρίζει 1.2µm pixels και f/1.6 aperture.
Σύμφωνα με διαρροές, αυτός ο φακός είναι στα 50MP και πιο συγκεκριμένα ο OmniVision OV50H, ενώ η συσκευή θα διαθέτει και 50MP telephoto φακό και 50MP για ultrawide λήψεις. Το αν ισχύουν αυτές οι διαρροές θα το μάθουμε επίσημα στις 26 Οκτωβρίου.
Επίσης, άλλες διαρροές έλεγαν ότι τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro θα γίνουν διαθέσιμα -τουλάχιστον στην Κίνα- αυτόν τον Νοέμβριο και θα έχουν στο εσωτερικό τους τον πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 3. Συνεχίζοντας, σύμφωνα με όλα αυτά που ακούγονται, το απλό Xiaomi 14 θα έχει 4.860mAh στην μπαταρία που θα φορτίζει με 90W γρήγορη φόρτιση και 50W σε ασύρματη. Από την άλλη, το Xiaomi 14 Pro θα υποστηρίζει 120W ενσύρματη φόρτιση, 50W στην ασύρματη φόρτιση και θα έχει 5.000mAh.

Η Xiaomi 14 σειρά αναμένεται να έχει και ένα Pro μοντέλο, αλλά για αυτό δεν κυκλοφόρησαν ακόμα επίσημες φωτογραφίες. Όλη η σειρά θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 26 Οκτωβρίου.

Πηγή: unboxholics.com